9400 Sopron, Szt. Mihály u. 14.
info@computer66.hu
+36 99 320 664
Computer 66 – számítástechnika Sopron
Google rétékelések szerint 4.9
01
28

Windows 11: 5 ok, amiért érdemes váltani

A Windows 11 a Microsoft legújabb operációs rendszere, amely 2021-ben jelent meg. A Windows 10-hez képest számos új funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik, amelyek javíthatják a felhasználói élményt.

Íme 5 ok, amiért érdemes Windows 11-re váltani:

  1. Új megjelenés és működés: A Windows 11 teljesen megújult megjelenéssel és működéssel rendelkezik, amely modernebb és intuitívabb. Az új Start menü, a Snap Layouts és a Widgets funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Windows 11 használata élvezetesebb legyen.
  2. Jobb biztonság: A Windows 11 számos új biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a számítógépet a vírusoktól, malware-ektől és egyéb fenyegetésektől. Ezek közé tartozik a TPM 2.0 chip támogatása, az UEFI Secure Boot és a Windows Hello.
  3. Jobb teljesítmény: A Windows 11 áttervezett grafikus motorja javítja a játékok és a grafikus alkalmazások teljesítményét. A Microsoft szerint a Windows 11 akár 25%-kal is gyorsabb lehet, mint a Windows 10.
  4. Jobb kompatibilitás: A Windows 11 támogatja a Windows 10-en futó alkalmazások többségét. A Microsoft szerint a Windows 11-re való frissítés után a felhasználók 99%-a nem tapasztal semmilyen kompatibilitási problémát.
  5. Ingyenes frissítés: A Windows 11-re való frissítés ingyenes a Windows 10 támogatott verzióit használó felhasználók számára.

Ez is érdekelhet
Milyen az ideális gamerbillentyűzet?
Milyen az ideális gamer monitor?
Mik az elvárások egy gamer PC-vel szemben?
Gamer PC: a legjobb élmény a játékhoz
Kapható a legjobb CPU hűtő
Gamer PC: a legjobb befektetés a játékosok számára
Milyen erős processzorra van szükséged egy gamer PC-hez?
Milyen grafikus kártyára van szükséged egy gamer PC-hez?
Mennyi RAM-ra van szükséged egy gamer PC-hez?
Amiért érdemes Windows 11-re váltani, ha játékos vagy
gamerPC karácsonyra?
számítógépre van szüksége?
Segítünk kiválasztani az ideálísat!