9400 Sopron, Szt. Mihály u. 14.
info@computer66.hu
+36 99 320 664
Computer 66 – számítástechnika Sopron
Google rétékelések szerint 4.9

Szolgáltatások

Cégünk széleskörű számítástechnikai szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Az egyik legfontosabb szolgáltatásunk a számítógép konfigurációk összeállítása és szervíze. Az ügyfeleknek lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb konfigurációt, és mi összeszereljük a számítógépet nekik. Emellett rendelkezünk notebook eladással és szervízzel is, így azoknak az ügyfeleknek is segítséget nyújtunk, akik a hordozható megoldásokat részesítik előnyben.

A nyomtatási és másolási igények kielégítése érdekében kínálunk kiegészítőket és kellékanyagokat, mint például tintapatronokat és tonereket. Ezenkívül a rendszeres karbantartás érdekében rendelkezünk rendszergazdai szolgáltatással, amely biztosítja, hogy az ügyfelek számítógépei mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.

Az internet megosztása és a wifi beállítása is a szolgáltatásaink közé tartozik. Az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a hálózati problémák miatt, mert csapatunk segítségével gyorsan és hatékonyan megoldjuk azokat.

Állandó raktárkészlettel rendelkezünk alkatrészekből, kellékanyagokból és perifériákból is

A vállalkozás folyamatos terméktámogatást biztosít az ügyfeleknek, így ha problémájuk merül fel, a szakértők gyorsan segítséget nyújtanak. Az ügyfelek számára kábeleket, töltőket és tartozékokat is kínálunk, hogy az eszközeik mindig megfelelően működjenek.


számítógépre van szüksége?
Segítünk kiválasztani az ideálísat!