9400 Sopron, Szt. Mihály u. 14.
info@computer66.hu
+36 99 320 664
Computer 66 – számítástechnika Sopron
Google rétékelések szerint 4.9

Szerviz

Megbízható számítástechnikai szerviz Sopronban. Minden, ami a számítástechnikában szükséges lehet Önnek, vagy a Cégének.

A számítógép szervizünk olyan szolgáltatás, amelyet általában azért keresnek fel az emberek, hogy javítsák, karbantartsák vagy frissítsék a számítógépüket vagy laptopjukat.

Az alábbiakban felsoroljuk a számítógép szervizünk által végzett leggyakoribb feladatokat:

  1. Hardver javítás: A számítógép szerviz szakemberei megjavítják a meghibásodott hardvereszközöket, például a merevlemezeket, a RAM-ot, az alaplapot, az USB-portokat, a monitorokat és a billentyűzeteket.
  2. Lassú Notebook és Asztali PC-k bővítése SSD meghajtóval, telepítéssel és beépítéssel.
  3. Vírus- és malware-eltávolítás: A számítógép szerviz eltávolítja a vírusokat, trójaiakat és más kártékony szoftvereket a számítógépről, amelyek lassítják vagy károsíthatják a rendszert.
  4. Rendszer karbantartás: A számítógép szerviz általában rendelkezik olyan szoftverekkel és eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a számítógép teljesítményének optimalizálását, és megtisztítják a rendszert a felesleges fájloktól és alkalmazásoktól.
  5. Adatmentés: A számítógép szerviz általában kínál adatmentési szolgáltatásokat is, amelyek lehetővé teszik a fontos adatok, például a képek, dokumentumok és videók biztonsági mentését.
  6. Frissítések telepítése: A számítógép szerviz szakemberei telepítik a legfrissebb operációs rendszer- és szoftverfrissítéseket, amelyek javíthatják a számítógép teljesítményét és biztonságát.
  7. Hálózati problémák megoldása: A számítógép szerviz segít a hálózati problémák, például az internetkapcsolat vagy a Wi-Fi problémáinak megoldásában.
  8. Tanácsadás: A számítógép szerviz általában szakértő tanácsadást is nyújt a számítógépek használatával kapcsolatban, és segít kiválasztani a legmegfelelőbb hardver- és szoftvermegoldásokat a felhasználók igényeihez és költségvetéséhez igazítva.

Ezek csak néhány példa a számítógép szerviz leggyakoribb feladataira, de a szolgáltatások általában az egyedi igényekre és problémákra is rugalmasan reagálnak, és személyre szabott megoldásokat kínálnak. Például, ha a felhasználók számítógépük teljesítményének javítására, a számítógép alkatrészeinek frissítésére vagy cseréjére van szükségük, a szerviz szakemberei tanácsot adnak a legmegfelelőbb hardveropciókról.

Emellett a számítógép szervizünk általában garanciát is nyújt a végzett munkára és az alkalmazott alkatrészekre, ami bizalmat és biztonságot nyújt a felhasználóknak. Összességében  számítógép szervizünk számos feladatot ellát, hogy a felhasználók számára zökkenőmentes és hatékony számítógép használatot biztosítson.


számítógépre van szüksége?
Segítünk kiválasztani az ideálísat!