9400 Sopron, Szt. Mihály u. 14.
info@computer66.hu
+36 99 320 664
Computer 66 – számítástechnika Sopron
Google rétékelések szerint 4.9
05
18

Váltsak Windows 11 operációs rendszerre?

Az operációs rendszer váltása számos tényezőtől függ, például a számítógép hardverétől és a jelenlegi operációs rendszer verziójától.

Ha már rendelkezel egy Windows 10 operációs rendszerrel, előfordulhat, hogy a Windows Update szolgáltatás által automatikusan frissítve leszel a legújabb rendszerre, amint az elérhetővé válik a számítógéped számára. Ha nem szeretnél várni az automatikus frissítésre, akkor manuálisan ellenőrizheted a frissítések jelenlétét a Beállítások alkalmazásban.

Fontos megjegyezni, hogy a Windows 11 rendszernek specifikus rendszerkövetelményei vannak, amelyek meghatározzák, hogy a számítógép képes-e futtatni ezt az operációs rendszert. Ellenőrizd a Microsoft hivatalos webhelyét, hogy megtudd, megfelel-e a rendszered a Windows 11 követelményeinek.

Miután ellenőrizted a rendszerkövetelményeket és elérhetővé vált a Windows 11, telepítheted az operációs rendszert a Windows 10-ről való frissítési folyamaton keresztül vagy tiszta telepítéssel. Mindkét esetben fontos biztonsági másolatot készíteni az adatokról, hogy elkerüljük az esetleges adatvesztést.

Az operációs rendszer frissítésével kapcsolatban mindig javaslom, hogy először tájékozódj, olvasd el a telepítési útmutatót és végezz biztonsági másolatot az adatokról, hogy biztosítsd az adatok biztonságát.


számítógépre van szüksége?
Segítünk kiválasztani az ideálísat!